SPONDILITI ANKILOZUES

SPONDILITI ANKILOZUES Sëmundje inflamatore kronike, që prek artikulacionet ndërmjet vertebrave të shpinës dhe artikulacionet ndërmjet shpinës dhe pelvikut. Shoqërohet me dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës dhe ngurtësim të lëvizjeve të saj, dhimbje qafe, dhimbje dhe ënjtje të artikulacioneve...
Read more »