LOU GEHRIG-ut Sëmundja e

LOU GEHRIG-ut Sëmundja e Çrregullim i shkaktuar nga humbja progresive e kontrollit mbi muskujt e vullnetshëm nga shkatërrimi i qelizave nervore në tru dhe palcën kurrizore. Shoqërohet me dobësi muskulare, krampe muskulare, vështirësi në të folur, vështirësi në të gëlltitur,...
Read more »

LYME Morbus

LYME Morbus Sëmundje infektive e shkaktuar nga bakteria Borrelia burgdorifer. Manifestohet me ndryshime në lëkurë (eritema), ethe, dhimbje koke, letargji, dhimbje muskulore, ngurtësim të qafës, inflamacion të...
Read more »