HISTIOCITOZË

HISTIOCITOZË Proliferim beninj apo malinj i histiociteve, që karakterizohet nga rritja e tyre në gjak. Shkaqet nuk njihen. Kemi histiocitozën pulmonare, e cila karakterizohet nga një inflamacion i bronkioleve dhe enëve të vogla të gjakut në mushkëri. Manifestohet me kollë,...
Read more »