UVEIT

UVEIT Inflamacion i traktit uveal (irisit, trupit ciliar dhe koroidës së syrit). Ndër shkaktarët përfshihen: alergjia, infeksioni, ekspozimi ndaj kimikateve, trauma etj. Shoqërohet me skuqje të syrit, djegie, kruarje, ndjeshmëri ndaj dritës, dhimbje syri, rrjedhje nga...
Read more »